fbpx

Tel : 0744792491

|

Transport Gratuit

Social Media
Top
Get to know us

Termeni si Conditii

Conditii generale

Plasarea unei comenzi catre S.C. WIKITEX SALES S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea “Termeni si conditii”.

Accesul dvs. și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse și reglementate de toate legile și regulamentele în materie și acești termeni și condiții de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe Site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului (“Termeni de utilizare“).Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți Site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați Site-ul nostru, vom considera că ați acceptat acești Termeni de Utilizare. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita în mod specific să acceptați Termenii de Utilizare. Prin acceptarea Termenilor de Utilizare, sunteți de acord să respectați Termenii de Utilizare în versiunea publicată pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Site-ului nostru și Termenilor de Utilizare prin postarea pe Site-ul nostru, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate în maniera adecvată. Asigurați-vă că recitiți Termenii de Utilizare în mod regulat deoarece dacă accesați sau utilizați acest Site se va considera că ați fost de acord cu Termenii de Utilizare în versiunea publicată pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

 

Informatiile furnizate catre S.C. WIKITEX SALES S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C WIKITEX SALES S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.  S.C WIKITEX SALES S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Avem obligația ca datele pe care le primim și/sau le colectăm de la dumneavoastră să fie prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare și numai pentru scopurile prevăzute în această Politică de Confidențialitate.

Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară; cu toate acestea, dacă nu ne oferiți anumite date nu puteți beneficia de serviciile noastre sau nu puteți achiziționa produse de la noi.

Când ne furnizați date cu caracter personal și/sau informații de contact, ne permiteți să vă contactăm în scopul pentru care ne-ați furnizat aceste date cu caracter personal și informații de contact și în conformitate cu cele descrise în continuare în această Politică de Confidențialitate. Vă putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificări alertă și/sau telefon.

 

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea “SOLD OUT”, nu se poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul KHONGBOONSWIMWEAR pentru maxim 24H. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Termenul de garantie pentru vicii de fabricatie este de 30 de zile.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare sau discount-ul oferit de promotie. Codurile de voucher se pot folosi in limita valabilitatii lor afisate in “Contul meu”. Poate fi folosit un singur voucher pe comanda.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea in avans al valorii produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.khongboonswimwear.ro sunt noi, in ambalaj original  si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa – banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 lei/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

S.C. WIKITEX SALES S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Drepturi de autor

Continutul site-ului KhongboonSwimwear.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartin S.C. WIKITEX SALES S.R.L. si tertilor sai (PRODUCATORUL), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris in prealabil al S.C.WIKITEX SALES S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. WIKITEX SALES S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca www.khongboonswimwear.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office [at] khongboonswimwear.ro.

CONFIDENTIALITATE

S.C. WIKITEX SALES S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. WIKITEX SALES S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. WIKITEX SALES S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. WIKITEX SALES S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office [at] khongboonswimwear.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. WIKITEX SALES S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia S.C. WIKITEX SALES S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

Acest website foloseste Ve si Ve Cookies. Ve Interactive SRL este un operator de date personale. Pentru mai multe detalii accesati https://www.ve.com/privacy-policy.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul https://www.khongboonswimwear.ro poate seta module cookie in browserul dvs.

Sau ne poti trimite un mesaj daca ai intrebari.